Opcedo logo
Opcedo slogan
  • " Opcedo heeft alle benodigde machines zelf in huis "
  • " De persoonlijke benadering haalt het beste in je naar boven "
  • " Mondelinge examens zijn ook mogelijk "
Opleidingen van een hoog kwaliteitsniveau die voldoen aan alle wettelijke eisen, opleidingen die worden verzorgd door ervaren vakmensen en erop gericht zijn het beste uit de individuele cursist te halen, dat is waar Opcedo naar streeft.

Opcedo, Opleiding Centrum Donkerbroek is in 2005 ontstaan als dochteronderneming van Broekhuizen vof. Broekhuizen vof is al jaren een bekende naam in het takel- en bergingsvakgebied en is door de jarenlange ervaring zowel theoretisch als praktisch vertrouwd met de strenge wet- en regelgeving die van toepassing is voor het horizontaal, verticaal en intern transport en het vervoer van grote objecten. 

Opcedo richtte zich in beginsel specifiek op bergings opleidingen maar als snel kwamen de opleidingen voor TCVT vakbekwaamheid in het opleidingsaanbod. Tegenwoordig worden de opleidingen voor de verplichte chauffeurs bijscholing code 95 en de heftruck opleidingen een steeds groter onderdeel van het totale opleidingsprogramma. Juist de grote diversiteit in de opleidingen maakt dat er voor veel bedrijven een klantgericht totaalpakket aan opleidingen gemaakt kan worden.

Opcedo heeft voor alle aangeboden opleidingen goede slagingspercentages wat voor ons aantoont dat ons streven ook voor u rendement bied. 

Opcedo biedt u:
- Cursist gerichte opleidingen
- Ervaren begeleiding door docenten vanuit het vakgebied goede resultaten
- Mogelijkheid tot mondeling examen
- Persoonlijke en discrete afhandeling
- Mogelijkheid tot in-company opleidingen
- Goede bereikbaarheid
- In overleg kunnen we u een persoonlijk opleidingsaanbod doen welke optimaal bij uw bedrijf en uw wensen past
- Hotelbemiddeling is mogelijk via Opcedo